Divadelní prázdniny

13.08.2015 12:53

Letos je opravdu horké léto a tak jsem velmi ráda za prázdniny... Doma, u rodičů, se sice nenudím, ale poctivě relaxuju spolu s našimi malými koťátky, která se nám narodila v červnu :-). 

Na druhou stranu už začínám připravovat projekty pro příští sezónu. Začínám totiž poměrně brzy a pojede to hodně rychle...

První polovina září je - jako každý rok - hlavně o domluvě rozvrhu ve škole a to je chaoz sám o sobě. Letos mi k tomu přibudou také zkoušky na koncert a na další program pro seniory. A také možná na jubilejní 800. představení Kytice v Semaforu - tam sice ještě alternace nejsou určené, ale jeden nikdy neví, jaké štěstí jej potká. Během podzimu se také opět naplno rozjede sezóna i pro kapelu TOX, jejíž jsem součástí.

Koncert v Lucerna Café je pro mě obrovská výzva. Po několika letech zase jednou sólový recitál ... moc ráda bych byla, kdyby další pokračovaly častěji. Když přijde dost diváků, bude to nejen pro mě ta nejlepší motivace pro pokračování a rozvíjení tohoto repertoáru, který jsem si vybrala už na konzervatoři. Pozvala jsem si skvělého pianistu, Johnyho Bálka a jsem si jistá, že s jeho doprovovdem bude radost zpívat... a tak pevně doufám, že to bude i radost poslouchat a diváci budou odcházet spokojení, plní pohody a snad i trošku dojatí - jak to k šansonům patří.